• ODB - HPSV 6-0 (3-0)

 • Een waardige dag in het teken Ton Boevink wordt afgesloten met een ruime zege op HPSV

  HvvODB - HPSV 6-0 (3-0)

   

  Zaterdag 15maart is een dag die de boeken in zal gaan als een dag waarbij de wedstrijd niet op de eerste plek stond bij ODB. Hoewel de punten heel erg nodig waren, ging het vandaag op ODB vooral over een mooi eerbetoon neerzetten voor ons veel te vroeg overleden erelid Ton Boevink.

  Een prachtig gemaakt spandoek en een enorme sfeeractie met mooi vuurwerk voor deze geweldige man, waren een goede motivatie voor ons vlaggenschip bleek achteraf.

  Onder leiding van onze captain van vandaag, Dennis Wille, begon ODB ijzerstek aan de wedstrijd en kwam binnen drie minuten op 1-0. Dennis Wille assisteerde Michael Dirksen, die ervoor zorgde dat ODB de snelle goal had die zij zochten tegen de tegenstander, waar het uit toch een lastige pot was. De 2-0 was een paar minuten later al, waar de rollen omgekeerd waren. Michael Dirksen legde oog in ook met de keeper de bal breed om Dennis Wille een niet te missen kans te schenken. Dennis scoorde onder het spandoek voor Ton Boevink en wees gelijk naar bove, wetende waar het vandaag om draaide. Nog voor de rust maakte Michael Dirksen de 3-0 en ging ODB comfortabel rusten.

  De tweede helft werden wat wissels doorgevoerd en begon ODB aanvankelijk wat slordig aan de tweede helft. ODB kwam niet in de problemen, maar vermaakte het publiek helaas wat minder.

  In de laatste twintig minuten werd het verschil gelukkig toch nog opgevoerd door goals van Romario Singh, Rico Verschoor en Jaouad Bouyaouzan. Zo eindigde de wedstrijd in een 6-0 overwinning.

   

  Op de dag van schrijven, maandag 20 maart, gaan wij als club en vrienden van Ton hem een laatste eer bewijzen met een sfeeractie om 14:00 uur bij Ockenburgh. De punten van afgelopen zaterdag waren belangrijk, maar het gemis van deze mooie man zal zich laten voelen in en om onze mooie club. Uw schrijver wil via deze weg Ton bedanken voor alles wat hij heeft gedaan voor ODB en het Haagse amateurvoetbal in het algemeen en heel veel sterkte wensen aan de familie en vrienden van Ton de komende periode.