• Drie punten voor ODB 1, tegen WIK

  • Na 11 minuten de 1e kans voor ODB via een voorzet vanaf rechts van Nicky Keus die de bal bij Beau Scholten bracht en via zijn borst onder controle hield, maar toch ietwat gehaast over het WIK- doel schoot. Zes minuten later een schot van de grillige rechtsbuiten Nicky Keus, maar werd deze keer geblokt door een WIK verdediger. Uit de hoekschop die hierop volgde kopte Jelle Pearson alsnog de 1-0 binnen. In de 22e minuut een voorzet vanaf links van Nicky Linnenbank maar de halve omhaal van Quinten van Zweden werd bekwaam gered door de WIK keeper (met een kort ODB verleden, Rico vd Kroft). Na diverse keren, al dan niet terecht, voor buitenspel afgevlagd te worden, omzeilde Keus in de 26e minuut deze keer wél de val omdat hij vanaf zijn eigen helft afkwam en zodoende zijn maatje in de spits, Quinten kon aanspelen om de 2-0 kon aantekenen.

    Drie minuten later was het andersom het geval toen Keus de bal van Quinten kreeg breed gelegd en hij de verbouwereerde keeper kansloos op zijn knieën kreeg, 3-0. Pas in de 31e minuut kwam de eerste kans voor de Zuiderparkers, maar de WIK-aanvoerder kopte de bal vanuit een hoekschop voorlangs het ODB doel.
    In de tweede helft was het WIK die in de 50e minuut de 3-1 kon aantekenen omdat één van de middenvelders alle vrijheid langs de zijlijn kreeg en langs vijf à zes ODBers liep zonder echt aangevallen te worden. Giovanni Koelink bracht in de 54e minuut de bal vanuit een corner voor, op de mee naar voren geslopen Desley Zwiers, en via een geplaatst en sluw bekeken schot de bal in de vrije hoek schoof en de eindstand op 4-1 bepaalde. Eén van de weinige wapenfeiten die daarna kwam was een schot van de ingevallen Illias die voorlangs mikte.

    Drie punten voor ODB.