• '"Grease" grote winnaar playbackshow editie 2024
  •

De Playbackshow 2024 van HVV ODB was een avond vol vermaak en nostalgie, waarbij de clubtraditie, die door corona even op pauze stond, in volle glorie werd hervat.

Presentatie

De avond werd vakkundig aan elkaar gepraat door Jeroen Smits, een gewaardeerd oud-speler van het eerste elftal, wiens charme en humor de avond naadloos aan elkaar verbond.

De jury

Bestaande uit de illustere ODB-iconen Manolito Toepel, Arnold ‘Rolling Stone’ Faber, en Pasquinel te Pas, had de zware taak om uit de indrukwekkende optredens de winnaar te kiezen.

Ondanks enkele technische storingen aan het begin van de avond, lieten de deelnemers zich niet uit het veld slaan. Hun vastberadenheid en improvisatietalent zorgden ervoor dat de show gewoon doorging.

De Acts

De artiesten lieten zien dat ze voor niets terugdeinsden; ze huurden professionele attributen en doken de zolder op om hun acts tot in de puntjes te verzorgen.

Het resultaat was fantastisch.

Crew

Een speciale dank gaat uit naar de gehele crew, van de barmedewerkers tot de portiers, wiens inzet de avond tot een groot succes maakte.

Hun toewijding toont aan hoe trots we mogen zijn op onze club.

Afsluiting

Na een spannende prijsuitreiking, waarbij de act “Grease” met een nipte voorsprong won, werden we getrakteerd op drie spectaculaire live gastoptredens.

Zo kwam er een einde aan een onvergetelijke avond en kijken we nu al uit naar de editie van 2025.

Dankwoord

Aan alle aanwezigen, deelnemers en vrijwilligers: onwijs bedankt!

Jullie enthousiasme en inzet maken de Playbackshow tot wat het is: een hoogtepunt van het jaar.

Op naar de volgende editie!

M.v.g. De razende reporter

• Klik op de onderstaande fot voor de fotoreportage