Wedstrijdverslagen

Op het sportcomplex 'De Verademing' moesten de mannen van trainer Abbenhuis het opnemen tegen Sc REMO. REMO dat ook haar eerste wedstijd in winst had omgezet was ook vandaag van plan te laten zien dat het een beter team heeft staan dan de afgelopen jaren en de 3 punten zeker niet cadeau zou gaan geven.
Na het fluitsignaal van weer een goed leidende scheidsrechter wilde ODB laten zien waar ze voor waren gekomen. De 3 punten moesten mee terug en niets minder dan dat. Het voortvarende en frisse begin verdween al snel naar een ploeg die wel graag wilde, maar eigenlijk overal net te laat kwam. Zo wilde het druk zetten niet helemaal lukken en in bal bezit misten de spelers net de rust om de juiste keuze te maken aan de bal. Door de omstandigheden, het snelle veld door de regen en de wind zijwaarts in de rug verdwenen veel belovende aanvallen over de achterlijn. Ondanks dit was ODB wel de bovenliggende partij. Op wat vrije trappen vanaf de zijkant en corners was er niet heel veel gevaar voor de goal van REMO. Totdat ene moment die je als spits altijd krijgt. Zo viel er een rebound voor de voeten van Dennis Wille die vanaf 5 meter hard op goal schoot, maar door een katachtige reflex van de keeper verdween de bal via de lat over de zijlijn. Kort hierna kreeg ODB een vrije trap op 17 meter van de goal. Bas Conradi ging hier achter staan, maar helaas voor iedereen die hoopte op de voor ODB bevrijdende treffer verdween de bal op de paal. Heel even leek het erop of ODB net voor rust het momentum wist te pakken. Dit bleek schone schijn, want hierna volgde de grootste kans voor REMO van de eerste helft. Na een doorbraak op rechts trok de speler de bal goed terug en schoot de nummer 8 van REMO de bal randje 16m over het doel van Bebeto van den Beek. Dit tot opluchting van alle ODB spelers en supporters. Dit was teveel van het goede geweest voor REMO, maar daar houden de voetbalwetten geen rekening mee. Helaas was dit voor korte duur aangezien de scheidsrechter affloot voor de rust.
De tweede helft brak aan met ongewijzigde teams. ODB probeerde weer de aanval te zoeken en met meer druk naar voren te spelen. Voor de middenvelders van REMO pakte dit iets beter uit. 3 prima spelers die graag willen voetballen en in deze wedstrijd ook prima voortzettingen hadden naar de voorhoede. Hierdoor werd het een wedstrijd waarin vooral strijd en de echte wil om te winnen het won van het voetbal spel. ODB wat beter zou moeten kunnen dan afgelopen zondag op de mat is gelegd bleef op zoek naar de bevrijdende eerste treffer. Bij een aantal gevaarlijke voorzetten van Nicky Linnenbank en Khalid Hadchoune kwamen Wesley Hoogendoorn en Dennis Wille elke keer een teenlengte te kort om er 1 te verzilveren. Gelukkig heeft een trainer dan altijd de mogelijkheid om iets te forceren door middel van wissels toe te passen. De moe gestreden Wesley Hoogendoorn werd vervangen door Milos Miljanovic. Deze speler gaf wat nieuwe energie in het veld en aan het elftal. Dit wist hij te belonen door een voorzet van Khalid bij de tweede paal terug te leggen op de geheel vrijstaande Desley Zwiers die da bal in het net kon deponeren. Daar was die dan de eerste treffer 0-1. Wie dacht dat ODB nu los zou komen kwma bedrogen uit. REMO bleef voetballen en net na de 0-1 viel alweer de gelijkmaker. Bij het collectief slaap moment kwam de rechtsbuiten helemaal vrij te staan die kon oplopen en de bal voorleggen. Er stond niemand voor de goal, maar de nummer 6 van REMO kon de bal oppakken aan de linkerkant. Na een flitsende dribbel zette hij de bal voor waar keeper van den Beek dacht aan een schot. De keeper kon in ene reflex de bal nog wel aantikken, maar precies voor de voeten van de spits van REMO. Deze pakte het presentje voor een leeg doel uit en scoorde de 1-1. ODB dus weer terug bij af. Nu een wissel waarbij Zwiers het veld verliet voor Matthew de Paauw en er achterin 1 op 1 gespeeld moest gaan worden. ODB wilde de wedstrijd gewoon winnen. Wie dat dan het meeste wilt en uitstraalt maakt ook de grootste kans om dit te behalen. Zo kreeg Miljanovic de bal op zo een 25 meter van de goal en besloot op goal te schieten. Dit schot kreeg een zwabber mee waar de tot dan toe goed spelende keeper van REMO zich op verkeek. ODB weer op voorsprong 1-2. De tactische omzetting naar 1 op 1 achterin werd weer teruggedraaid. Hierbij viel Randy de Paauw in voor Mike Toet. Zo moesten de mannen de overwinning binnen slepen. Hierbij kreeg Matthew de Paauw nog een mooie kans, maar hij maaide langs de bal in de 16 meter. Zou het dan spannend blijven tot het einde met deze minimale voorsprong? Na een aanval op links waarbij Khali de bal terug kon leggen op Nicky die Dennis Wille vrij zag staan. Nicky speelde Dennis aan die als spits geheel vrijstaand in de 16 meter open kon draaien en koel de bal tegen het net kon plaatsen. 1-3!!! Met nog een paar minuten op de klok was dit ook een voor ODB mooi slot op een moeizame wedstrijd.
Volgende week de uitwedstrijd om 14:00 tegen Full Speed voor het eerste en het tweede speelt thuis tegen BMT om 11:00.

Vandaag de thuiswedstrijd tegen Duno en extra spannend voor Jazz want in dit team spelen 2 vriendjes in het team van Duno.
Maurice geeft de laatste instructies aan de jongens en we gaan van start. Bij de eerste aanval op ons doel krijgt Sydney de bal in zijn gezicht en ziet even sterretjes maar kan verder. Duno begint iets sterker maar langzaam voetbalt ODB zich onder de druk vandaan en krijgen we wat kleine kansen. In de 9de minuut een mooi schot van Duno maar de bal gaat buitenkant paal naast.
Even rust en de trainers Maurice en John geven weer wat nieuwe instructies.
Verdedigend gaat het prima en geven we nog niet veel kansen weg. In de 20ste minuut neemt Sydney de bal in 1 x op de pantoffel maar de goalie van Duno ligt helaas in de weg. Weer een mooie schot op het doel van Dunu nu van Mahmoud naar weer is het de goalie die de inzet weet te pareren.
Dan ineens net voor rust is het Isar hard uithaalt en de 1-0 scoort. Het hek is van de dam en Isar scoort binnen een minuut ook de 2-0. Zo dat is lekker want terwijl de bal nog tegen het net stuitert is het rust.
Het beste moet nog komen want ons spreekwoord is ODB komt na de thee.
We staren zeker sterker en zetten goed druk op Duno. Het is Jason die snel de 3-0 aantekent.
De aandacht verslapt wat bij ons en we krijgen een tegen goal 3-1.
Weer even rust en moeten de trainers weer even focus brengen bij onze jongens want de wedstrijd is nog niet gespeeld..
En inderdaad bij een uittrap van Sydney beland de bal voor de voeten van een Duno speler en die schiet hem over hem heen in de goal. Het wordt nu billenknijoen want Duno krijgt kansen op de 3-3. Maar gelukkig weet Sydney alles nog tegen te houden.
Phoeeer het is tijd wat hebben onze jongens gevochten voor 3-2 overwinning. Mooie wedstrijd en een nog mooiere overwinning.

De reizende reporter

jo17 in de kantineZaterdagmiddag, een op het oog waterig zonnetje, een nat veld, en een loeiharde wind schuin op veld 1.
De JO17-1 blijft het begin van het seizoen weinig bespaard... Nederlagen, blessures, spoorlozen.. Sinds een week in een schitterend nieuw tenue, dat wel, dankzij de super sponsors die zij hebben.
De wedstrijd stond in het geheime boekje van trainer Dries rood omrand. Dit zou de wedstrijd van de revelatie worden. De reden waarom dit team al jaren ‘het eerste van de toekomst’ wordt genoemd zou vandaag weer duidelijk worden. Zelfs de voorzitter stond langs de lijn om hier getuige van te mogen zijn.
De wedstrijd begon voorspoedig, binnen 12 seconden een penalty voor ODB, terecht. De immer uitstekend onpartijdig fluitende scheidsrechter, de heer A. Cruz, kreeg dan ook geen protest van de tegenpartij... 1-0! Of nee! Mis! Helaas op de paal, zoals het hoort volgens ons volkslied...
Dit leek een voorbode te zijn, want ODB werd direct onder druk gezet door een beter rondspelend Verburch. ODB leek achterin onzeker, kon alleen de voorhoede vinden middels de lange bal. Het middenveld verzaakte, miste keer op keer de aansluiting. Verburch merkte dit ook op en zette nog wat meer druk door ODB al op de rand van de 16 op te jagen. De verdediging had hier zeer veel moeite mee, en brak uiteindelijk; 0-1 voor Verburch. De koppen gingen nog niet hangen bij ODB, maar een antwoord had ze ook niet. Hetzelfde spel bleef zichtbaar en dus voor Verburch een appeltje eitje om op te vangen. Met de rust 1-3 de kleedkamer in.
De 2e helft, een nieuwe frisse kijken op de zaken? Weinig, zo bleek. Het was duidelijk dat ODB wel die vuist probeerde te maken, maar er simpelweg niet aan toe kwam. Verburch was iedere keer een stapje sneller, attenter, hongeriger naar de bal, fanatieker. Of was ODB nou juist een stapje te langzaam, bang voor de bal, inspiratieloos, futloos?
Door wederom een simpele communicatiefout kwam de 1-4 van Verburch. Het laatste kwartier was aangebroken en zoals al bij eerdere wedstrijden dit seizoen, leek het vuur dan eindelijk te gaan branden bij ODB. De koppies gingen anders staan, er werd gestreden bij ieder duel, gevochten om iedere grasspriet, en bovenal niet verzaakt. Maar waarom zo laat? Waarom als het er niet meer toe doet? Zou het pas bij een kansloze stand zijn dat de schroom ervan afvalt bij de jongens? ‘Nu maakt het niet meer uit, dus nu kan ik er vol voor gaan en ben ik niet meer bang om een foutje te maken’ Zou dat het zijn?
Het eindsignaal kwam en iedereen droop af naar de kleedkamers. De toeschouwers en uw reporter de immer gezellige kantine in. Na een tijdje kwamen de spelers ook een voor een de kantine in. Een lach kon er nog wel van af, en even met een groepje samen zitten om iets te eten en drinken lukte ook nog wel. Buiten begon het inmiddels weer te regenen, en uw reporter keek wat verder om zich heen. Toch wel weer gezellig zo na afloop. Met wat ouders en begeleiding wat analyserend, een paar moeders om een tonnetje, de supporters van Verburch nog gezellig aan een drankje, spelers in een hoekje bij elkaar, ome Jan en Zier op een barkruk, met een vrolijk muziekje erbij.
Wat hadden we nou eigenlijk te klagen?
Nee, het loopt nog niet bij de JO17, dat is duidelijk. Ook het feit dat de meerderheid eigenlijk nog JO16 is, en dus het hele seizoen tegen oudere spelers zal moeten opboksen , telt mee. Het vuur is nog niet aan, maar dat komt wel. Coachen, communiceren, feller, explosiever, tactischer. Het komt heus wel.
Uw reporter kijkt nog eens om zich heen en vraagt zich nogmaals af; Wat hebben we nou eigenlijk te klagen?
Uw reporter geniet toch wel. 💙

Na een zware beker poule met daarin een reserve hoofd- en eerste klasser stond op zondag 22 september de eerste competitie wedstrijd thuis tegen HMC2 op het programma. Dat de beker wedstrijden pittig zijn geweest mag duidelijk zijn, maar dat ODB2 dit seizoen een ploeg heeft staan die best mee kon voetballen met dat niveau mag ook best benoemd worden.


1e helft
ODB2 begon sterk aan de wedstrijd met aan het begin gelijk een grote kans. Een voorzet vanaf rechts was net te scherp voor de inglijdende Ivo. Na deze kans leek iedereen wakker en golfde het spel in een vrij hoog tempo op en neer. Na ongeveer 15 minuten kreeg Aad een kans om te schieten vanaf randje 16m. Waar de gelouterde spits de bal vaak tussen de palen schiet, verdween dit schot helaas ruim naast. HMC werd 2 minuten later gevaarlijk en een poging om op goal te schieten verdween hier ook ruim naast de goal van de berouwbare Henk Kneteman. Ook ODB2 probeert dit seizoen de kansen om druk te zetten te benutten. Dit lukte en de bal kwam uiteindelijk voor de voeten van Matthew de Paauw. In de lijn van de eerste helft verdween ook dit schot naast het doel. Door de bal vaste spits van HMC moest ODB wel bij de les blijven, want ook HMC loert altijd op dat ene moment van onachtzaamheid. Zo kwam er een moment dat ODB balverlies leed op eigen helft en in de aanval van HMC een speler wel de bal tussen de palen kon schieten, maar Henk stond zijn mannetje. Na dit moment kwam HMC wat meer in de wedstrijd en verdween de opbouw regelmatig bij beide ploegen. De grensrechter van HMC wist hier wel raad mee en stak zijn vlag omhoog bij elke diepe bal van ODB. Als de scheidsrechter dan meegaat met het vlagsignaal dan zakt de moed je soms in de schoenen. Gelukkig was dit bij de spelers van ODB niet het geval en werden ze steeds sterker. Zo creëerde het team in de eerste helft nog een aantal kansen waaronder die van Wesley Hoogendoorn. De keeper stond goed opgesteld en wist dit schot onschadelijk te maken, maar moest wel een rebound weggeven aan Illias. Helaas wist hij deze niet te verzilveren. Remon Moes testte ook nog de handschoenen van de keeper en die bleken in de eerste helft nog prima te zijn. Aad mist nog een grote kans na prima voorbereidend werk aan de zijkanten en een keer geen fluitsignaal na een vlagsignaal. Zonde dat deze kans er dan niet in gaat. Het laatste wapenfeit was een kopbal van Ivo na een goed genomen corner van Illias. In de lijn van de eerste helft ging deze kopbal er helaas niet in.

2e helft
De tweede helft wilde beide ploegen uitvoeren wat er in de rust was besproken, maar het oogde allemaal wat rommelig. Gelukkig bleef ODB wel voetballen en na een goede actie aan de zijkant van Illias die nu wel Aad wist te vinden ontstond er een kluts situatie voor de goal. Gelukkig stond Matthew klaar om de afvallende bal overtuigend en hard in te schieten. De bevrijdende 1-0 voor ODB. De 1-0 zorgde ervoor dat HMC wat meer moest gaan doen voor een resultaat wat ruimtes opleverde voor de ODB spelers. Nadat Aad werd gewisseld voor John werd er nog een goal afgekeurd vanwege ene vermeende overtreding op de keeper in de 5m. Hierna leek de organisatie bij ODB even weg, want er liepen 3 spelers van HMC op Henk af. Gelukkig bleef Henk rustig en wist hij het schot van de HMC speler (die misschien het overzicht verloor en zelf schoot) te keren en de stand op 1-0 te houden. Hierna wordt Illias eruit gehaald (aansluiten bij 1) en valt Rinaldo voor hem in. Rinaldo besluit bij zijn eerste bal contact gelijk de aanval te zoeken en speelt een mooie opening naar Rico die op zijn beurt de bal breed legt op Wesley Hoogendoorn. John was al op stoom met zijn loop actie naar voren, maar kwam net tekort om de bal goed te controleren en eventueel op goal te schieten. Dit bleek uitstel van de 2-0 want enkele minuten later puntert Ivo de bal in de lange hoek, de keeper van HMC kansloos achterlatend. Na deze 2-0 wordt Ivo gewisseld en komt Johan erin. De 2-0 was ook het begin van een heuse stormloop op het doel van HMC. Dit resulteerde in een uiteindelijke 6-0 overwinning waarbij de doelpunten gemaakt werden door: 3-0 Matthew, 4-0 Matthew, 5-0 Hoogendoorn en de 6-0 door John. Een prima overwinning en een trotse trainer Dries Hoogerheijde.

De eerste wedstrijd speelde ODB thuis tegen het onbekende HOVDJSCR uit Rotterdam. Na 3 prima beker wedstrijden moest het zondag gebeuren. Met 2 nieuwe gezichten ( Ferry Bierens en Jaimy Dusbaba) in de basis en 2 nieuwe gezichten op de bank (Giovanni Koelink en Illias Oukhattou) moesten de mannen van trainer Abbenhuis de klus te zien klaren.

1e helft
De openingsfase was volledig voor ODB die met vele enthousiasme en druk vooruit de tegenstander trachtte vast te zetten. De tegenstander probeerde hier onderuit te voetballen, maar hanteerde vaak de lange bal. Dit was voor de centrale verdedigers Maurice Boevink en Jaime Dusbaba geen enkel probleem. Zij neutraliseerde zo goed als elke lange bal en hier meer kon ODB weer aan aanvallen denken. Na een goed lopende aanval die via Dennis Wille eindigde bij Romano Charité was er een corner te nemen. Deze corner werd goed genomen op de inlopende mensen waarbij Maurice Boevink zijn hoofd achter de bal kon zetten en diagonaal de gewenste vroege voorsprong in het net kon koppen. Hiermee maakte het publiek die weer in een heerlijk zonnetje op het terras het spel konden volgen, zich op voor een vermakelijk potje. ODB wilde hetzelfde spel voorzetten wat ook goed tot aardig lukte. Helaas was de scherpte voor de goal niet helemaal aanwezig. Een hoop vanuit het voetballend vermogen van de ploeg gecreëerde kansen werden onbenut gelaten. Zo gingen Romano Charité twee keer en Desley Zwiers ook een keer alleen op de keeper van HOVDJSCR af. Telkens kwam de keeper als winnaar uit de strijd. Een kopbal van Hans Dessing jr ging helaas over en een schot van Desley Zwiers randje 16m ging ook langs de verkeerde kant van de paal. HOVDJSCR kwam in de fase net voor rust wat beter in het spel en keeper Bebeto van den Beek moest (na weinig te doen te hebben gehad) wel ineens adequaat handelen op een schot van net buiten het strafschop gebied. Prima schot en dito redding. Het laatste wapenfeit van de eerste helft kwam op naam van Nicky Linnenbank die een voorzet vanaf rechts in 1x op zijn slof nam. De bal leek zo de bovenhoek in te vliegen totdat (de sta in de weg van de eerste helft) zijn hand achter de bal kreeg en er niets meer dan een corner overbleef.

2e helft
Een ODB op het veld die graag de lijn van de eerste 30 minuten van de eerste helft wilde voortzetten met dan wel wat doelpunten erbij. Helaas werd de wedstrijd wat rommelig in de passing bij beide elftallen en verdween de rust om een goede aanval op te bouwen of de juiste keuzes te maken. Hierdoor bleef HOVDJSCR de moed erin houden en probeerde wat meer druk op de ODB verdediging te krijgen. Zo bleek dat er ook bij de tegenstander handige spelers liepen die zo af en toe als handenbindertjes presenteerde. Ondanks deze ontwikkeling in de wedstrijd was ODB nog steeds de bovenliggende partij. Ook in de tweede helft kreeg Romano Charité een kans na het breed leggen van Nicky Linnenbank ( weer onvermoeibaar) rond het 5m gebied, maar hij vergat te schieten. Helaas nog steeds de kleine marge van maar 1 doelpunt verschil. Naarmate de wedstrijd vorderde werden de ruimtes op het veld ook steeds groter. Hierdoor ontstond er in combinatie met het weer een slijtage slag op het veld. Hierdoor ook wat wissels aan de zijde van ODB. ODB kreeg door de wissels weer wat meer de controle over de wedstrijd terug. Het bleef wel billenknijpen, maar uiteindelijk na de zoveelste aanval van ODB viel de bevrijdende 2 – 0. Het leek erop of de bal te ver door zou schieten, maar de altijd hard werkende Khalid Hadchoune wist de bal in bezit te houden en terug te leggen op Bas Conradi. Laatstgenoemde krulde de bal vanaf randje 16m op doel en deze verdween in boven in de rechterhoek van het doel. Na deze goal was de hoop en de energie op enig resultaat helemaal weg bij HOVDJSCR. De goed leidende scheidsrechter, die schwalbes en ander duw en trek werk rustig en verbaal oplosten (waarvoor complimenten) restte niets anders meer dan af te fluiten.
Volgende week 29 september speelt het eerste uit bij REMO 14:30 en het tweede speelt uit bij Tac 90 om 11:00.

Laakkwartier 2 - ODB 2

Lekker in het najaars zonnetje genieten en dat deed ik dus lekker voetballend odb was een maatje te groot voor laakkwartier.
Leuke combinaties mooie goals waarvan 1 zeker bij veronica inside het zo momentje had gehaald .
Een scherpe voorzet vanaf rechts naar de tweede paal missen was het moeilijkst en uiteraard koos de speler voor deze optie raakte de lat daalde op het hoofd van de tegenstander en dus goal.
Na rust toch weer best leuk voetballend odb .
Na een kwartier bij de stand van 0-4 ben ik naar odb vertrokken eindstand is 2-4 geworden.
Mannen gefeliciteerd en hou het vast we zijn goed bezig.

ODB 1 - Quick 2

Bij ODB 1 was maar 1 ding belangrijk winnen om door te gaan.
Een leuk en goed voetballend quick 2 werd het zeker door een goed spelend odb goed partij gegeven leuke en mooie combinaties resulteerde in een 2-0 voorsprong.
En ja toen zag ik toch was het zo iets van angst en iets te groot veld waar quick gretig gebruik van maakte rust 2-2
Ja toen de tweede helft het leek wel of wel nog in de kleedkamer zaten en stonden voordat we het wisten 2-5 achter.
Gelukkig herpakte odb zich het laatste kwartier wat wissels iets meer risico nemen en ja hoor de 3-4 en de 4-5 kwamen op het scorebord helaas vielen de 5de en de 6de goal niet.
Waarmee het beker avontuur voorbij is.
Maar niet getreurd met opgeheven hoofd stappen we volgende week de competitie in .
Ik heb er vertrouwen in
Mannen succes volgende week in de competitie en deze supporter is van de partij
Tot volgende week

JO9 1 12sepDe JO9-1 moest vanavond een wedstrijd spelen.
Een klein verslagje van een apetrotse trainer Hier doen we het toch voor??💙⚽
Voetbaltalenten !!!! Goed gespeeld vanavond, een goede inzet en als team ervoor gestreden na een moeilijk begin.
Ik heb genoten van jullie enthousiasme en uiteindelijk een 5-5 (6-4) resultaat geboekt als eerste competitie wedstrijd.
Voor morgen is er geen training.
Even rust in deze interlandweek 😉⚽💪🏻
Tot zaterdag talenten !!!!

Na een lange stop heeft JO-15 op woensdag 4 september zijn 1e bekerwedstrijd gespeeld tegen Sportclub Monster.
De meeste spelers waren nog niet fit genoeg omdat er niet of met de complete team was getraind.
De verwachtingen van trainer Bulent was dus niet hoog zoals hij ook in de kleedkamer de spelers aansprak, “ jongens mijn verwachtingen zijn niet hoog omdat er niet voldoende is getraind maar veras me, al verliezen we met 10 – 0 als we maar strijdend ten ondergaan.”
Met een kleine wijziging in de opstelling zijn de jongens het veld opgegaan en zoals beloofd hebben ze de trainer verast natuurlijk een aantal min puntjes maar onlangs dat hebben alle 11 spelers hun best gedaan. Uiteindelijk na een spannende 1e helft is Jo 15 de rust ingegaan met 0-0. In het begin van de 2e helft was de verdediging heel even de klus kwijt waardoor er een aantal kansen werden gecreëerd door Monster waarop keeper Andrei heel alert op reageerde en zijn team op stand hield. ODB heeft heel wat kansen niet benut die %100 in de net zou moeten belanden maar als het niet gaat, gaat het eenmaal niet.
Vijf minuten voor tijd maakte Monster de 1e doelpunt die uiteindelijk werd afgekeurd door de scheidsrechter wegens buitenspel, de reactie van ODB was een tegen aanval met Aissam rechtsbuiten speler 1 op 1 op de keeper en mist een hem die er %200 in had gemoeten.
En zo heeft ODB JO 15 zijn 1e punt behaald met een eindstand van 0-0 in de bekerwedstrijd op naar de volgende wedstrijd.

Zo vandaag de eerste bekerwedstrijd tegen WIK.
Een druk bezocht ODB complex .
Veel ouwe ODB-ers komen gelukkig weer naar de Albardastraat wat mij persoonlijk zeker goed doet.
De wedstrijd begon met 1 minuut stilte, Marco van Delden namens heel ODB gecondoleerd met het verlies en veel sterkte .

Nu de wedstrijd in vogel vlucht.
ODB begint flitsend aan de wedstrijd met een aantal debutanten.
Komen 1-0 voor en het toch nog wat wennen van sommige spelers komt WIK terug in de wedstrijd wat de 1-1 opleverde.
ODB recht de rug en we gingen steeds iets beter in de wedstrijd komen wat ook resulteerde in een 3-1 ruststand.
2de helft pakt ODB het heel goed op en voetbalt WIK naar een 8-1 nederlaag.
En kon ODB zich met een lekker gevoel zich op gaan maken voor de derde helft .

Een leuke en sportieve wedstrijd waarin het 2e elftal jammer genoeg heeft verloren.
Onder leiding van onze nieuwe trainer DriesDries Hoogerheide(foto) werd de tegenstander met veel passie bestreden.
HBS kwam via een mooi doelpunt op voorsprong maar dat was niet verdiend aangezien ODB een aantal kansen niet wist te verzilveren, ook maakte ODB een mooi doelpunt wat onterecht werd afgekeurd.
De 2e helft gaf het zelfde beeld aan, ODB de betere maar HBS scoorde.
Wat vandaag duidelijk was dat er een gezonde progressie in zit met deze groep en dat de toekomst er op deze manier positief uit ziet.
Een supporter👍💪⚽