• Charitech Groep
  • Kerstgroet van de Voorzitter

• Beste ODB'ers,

2021 zit er bijna weer op.

Wederom een jaar waar we te maken hebben gehad met beperkingen en daardoor elkaar weer minder dan normaal hebben getroffen in ons geliefde (en opgeknapte) clubhuis of langs het veld.

De momenten dat we dat wel konden doen waren echter niet minder gezellig en daar hebben we vreselijk van genoten.

Met de komst van de zaterdag-tak, meer jeugdleden en de samenwerking met de voetbalschool Back2Basic, hebben steeds meer mensen de weg naar ons mooie cluppie gevonden en daar mogen we, zeker in deze tijden, heel trots op zijn!!!

Iedereen die zijn/haar steentje dit jaar heeft bijgedragen wil ik enorm bedanken. Zonder jullie inzet hadden we nooit kunnen bereiken wat we tot nu toe bereikt hebben!

Ik wil iedereen die ODB een warm hart toedraagt hele fijne en gezellige Kerstdagen wensen en natuurlijk de allerbeste wensen voor 2022.

Hopelijk wordt het een jaar waar we elkaar weer meer kunnen zien, en samen sportieve en gezellige momenten kunnen beleven.

Geniet van de dagen en tot volgend jaar!!

Erwin Swagerman