• Charitech Groep
  • Mogelijke compensatie in contributie senioren 2021/2022

Beste senior leden,
    Zoals jullie weten is het afgelopen seizoen (2020/2021) door de corona niet zo gelopen al we hadden gehoopt.
    Jullie hebben nagenoeg het hele seizoen niet kunnen trainen en spelen. Ondanks deze beperkingen zijn jullie loyaal gebleven aan onze mooie club en daar zijn wij trots op.
    Om jullie (gedeeltelijk) tegemoet te komen heeft het bestuur besloten jullie de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van een korting op de contributie van het volgende seizoen (2021/2022)
    Wanneer je voor 15 mei 2021 je volledige contributie hebt betaald van het afgelopen seizoen, kan je in het komende seizoen er voor kiezen gebruik te maken van €60,00 korting op je contributie.
    Dat wil zeggen dat je dan €160,00 in plaats van €220,00 betaalt, een korting van €60,00 dus!
    Op deze manier kan je dus een gedeelte van je contributie over het verloren corona seizoen terug krijgen!
    Als je besluit hier gebruik van te willen maken, dien je een verzoek te mailen naar penningmeester@hvvodb.nl. Zet in de onderwerpregel dat het de compensatie voor seizoen 2020/2021 betreft.