Nieuws

Ons heeft het vreselijk droevige nieuws bereikt dat Henk Persoon na een ongelijke strijd is overleden.

Oom Henk is jarenlang samen met tante Conny het gezicht geweest van O.D.B.

Hij stond altijd voor de club klaar en heeft zich altijd met heel veel liefde ingezet voor de club.

We zullen Henk enorm missen!

Wij willen Conny, Fabian, Bianca, de kleinkinderen en de overige familie condoleren en heel veel sterkte toewensen met dit enorme verlies!

Op de afgelopen algemene ledenvergadering van 28 november j.l. is de voorzitter Ab de Hilster afgetreden na vele jaren deze functie te hebben uitgevoerd. De leden bedanken Ab de Hilster voor zijn grote inzet de afgelopen jaren.
Gelukkig hebben de vele aanwezige leden een aantal nieuwe bestuursleden gekozen waaronder een nieuwe voorzitter en secretaris.
De nieuwe voorzitter is de heer Erwin Swagerman en de nieuwe secretaris is de heer Stefan van Mierlo.
Heel Hvv O.D.B. wenst beide heren heel veel succes bij het uitvoeren van de functies.
Op dit moment staan er nog vacatures open in het bestuur, dus schroom niet en meld je aan om de functies op te vullen.
Ook zou het geweldig zijn om je aan te melden als vrijwilliger bij deze mooie club om de club weer groot en gezond te maken.
Ook hoopt het bestuur dat er personen zijn die bij toerbeurt een keer bardienst te draaien zodat de druk wat af gaat nemen bij de huidige dames die het zo niet vol kunnen houden, dus schroom niet en meld je aan.

Laurent Fraters van veteranen 2 ondergaat maandag 25 november een zware hart operatie in Amsterdam.
Na de operatie wordt hij overgebracht naar het HMC aan het Westeinde in Den Haag.
Namens heel O.D.B. heel veel sterkte gewenst Laurent en we hopen je snel weer te zien op de club.

Bestuur H.V.V. O.D.B.

komjijonshelpenODB is altijd op zoek naar vrijwilligers, maar het lijkt wel steeds moeilijker te worden..
Of het nu om Leiders, Trainers of Kantinemedewerkers gaat..
Op dit moment is ODB dringend op zoek naar mensen om het kantine team te komen versterken.
Al is het maar voor een uurtje in de week, alle hulp is welkom!
Voor meer info, loop gewoon een keer de bestuurskamer in!
Kom op ODBā€™ers! Draag je steentje bij!šŸ’™āš½

ODB 2 is op zoek naar een assistent-scheidsrechter, voor de zondag.

Bij interesse om deze leuke en gezellige groep die absoluut ook willen presteren, kunt u contact opnemen met Hans Groos op telefoonnummer 0618667306 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

odb heeft nog plek voor jeugdledenEen van de gezelligste clubs van Den Haag, waar plezier en gezelligheid voorop staan!
Als jeugdlid van ODB ben je niet alleen aan het voetballen. Het hele jaar door worden er ook activiteiten naast het voetbal georganiseerd.
Aan het begin van het seizoen is er uitgebreid de mogelijkheid om een paar proeftrainingen met ons mee te doen.

IM Aad de Hilster toernooiAlweer voor de 13de keer werd er afgetrapt voor het im Aad de Hilster toernooi.
Alle ingrediƫnten waren aanwezig: supporters, goede weersomstandigheden en 4 elftallen die er zin in hadden.
Om 19:30 werd door de scheidsrechters het eerste fluit signaal gegeven.

Op veld 1 nam ODB het op tegen Erasmus. Bij aanvang een aantal nieuwe gezichten aan de kant van ODB.
Na een stroef begin van de eerste helft, men moest duidelijk aan elkaar wennen en aan de positie wisselingen, kwam ODB langzaam op gang en ging met een 2-0 voorsprong rusten .
Een aantal wissels na de rust leverde toch ook weer 2 goals op zodat ODB met 4-0 won en een plek bemachtigde in de finale .

Tegenstander in die finale wordt Ksd- marine dat van Duno geen tegenstand had en met 9-2 won.

Dus graag zie wij zondag iedereen gezellig bij ODB om deze wedstrijd te bewonderen van 2 leuk voetballende ploegen .
Uiteraard is er na afloop de prijsuitreiking in de derde helft waar muziek een hapje en drankje weer ouderwets goed zijn verzorgd.
Dus tot zondag 25 augustus bij ODB, aanvang wedstrijd 14:00 uur!

KNVB logo 70x70 oranje wit defHet nieuwe seizoen brengt traditiegetrouw ook nieuwe spelregels met zich mee. Tijdens het WK voetbal voor vrouwen kun je er al mee kennismaken. Zo mag de doelschop voortaan binnen de zestien meter al worden verwerkt en is het een scheidsrechtersbal wanneer de bal de scheidsrechter raakt en dit het spel beĆÆnvloedt. Huiswerk dus deze zomer op weg naar de aftrap in augustus...

De IFAB heeft de (ruim 30) spelregelwijzigingen voor komend seizoen gepubliceerd.

De vele spelregelwijzigingen gaan onder andere over hands, wissels, de toss, doelschoppen, vrije schoppen, scheidsrechtersballen, strafschoppen, de muur en teamofficials. In sommige gevallen is er sprake van een verduidelijking van een reeds bestaande spelregel. De spelregelwijzigingen treden op 1 juni 2019 in werking.

Lees hier het officiĆ«le document van de KNVB.

Hieronder volgt de samenvatting van de belangrijkste wijzigingen.

Duno op visiteDe zamiselectie van Duno trainde donderdagavond bij ons op het terrein in verband met het IM Cees Ijspelder toernooi bij hun op het complex.

Laatste posts