IM Aad de Hilster toernooiAlweer voor de 13de keer werd er afgetrapt voor het im Aad de Hilster toernooi.
Alle ingredi├źnten waren aanwezig: supporters, goede weersomstandigheden en 4 elftallen die er zin in hadden.
Om 19:30 werd door de scheidsrechters het eerste fluit signaal gegeven.

Op veld 1 nam ODB het op tegen Erasmus. Bij aanvang een aantal nieuwe gezichten aan de kant van ODB.
Na een stroef begin van de eerste helft, men moest duidelijk aan elkaar wennen en aan de positie wisselingen, kwam ODB langzaam op gang en ging met een 2-0 voorsprong rusten .
Een aantal wissels na de rust leverde toch ook weer 2 goals op zodat ODB met 4-0 won en een plek bemachtigde in de finale .

Tegenstander in die finale wordt Ksd- marine dat van Duno geen tegenstand had en met 9-2 won.

Dus graag zie wij zondag iedereen gezellig bij ODB om deze wedstrijd te bewonderen van 2 leuk voetballende ploegen .
Uiteraard is er na afloop de prijsuitreiking in de derde helft waar muziek een hapje en drankje weer ouderwets goed zijn verzorgd.
Dus tot zondag 25 augustus bij ODB, aanvang wedstrijd 14:00 uur!

Laatste posts