• ODB bedankt Harry Ballemaker sr.
  •

Kort geleden ontving de sponsorcommissie  onderstaande mail van Harry Ballenmaker sr.

Harry is voor de onze vereniging geen onbekende ons jubileumfeest hebben we toentertijd gevierd in de Sir Winston Club.

Uiteraard bedanken wij Harry voor de schenking na aanleiding van onderstaande brief.

Voor een club als ODB zijn deze schenkingen van levensbelang en het zal besteed worden aan een goed doel binnen onze vereniging.

Uiteraard is onze dank groot naar onze Tommy Lina dit deze gift mede mogelijk heeft gemaakt.

Geachte bestuur van ODB,

Zoals u wellicht zult weten heb ik enige tijd geleden mijn biografie ‘Het begon in Laakkwartier’ uitgebracht.

De ontvangsten van dit boek wordt besteed aan goede doelen.

Onlangs is Tommy, welbekend bij u, met vrienden in onze ADO-skybox geweest en heeft voor het bezoek mijn biografie gekocht.

Het bedrag wat ik hiervoor heb ontvangen wil ik graag schenken aan uw vereniging.

Het ontvangen bedrag dat ik heb ontvangen schenk ik graag aan uw vereniging voor een goed doel, binnen uw vereniging.

Als ik aan uw vereniging denk, denk ik vaak aan Ome Jan en jullie fantastische jubileumfeest

wat jullie hebben gegeven in onze Sir Winston Club.

De sfeer die jullie deze avond meebrachten zal ik nooit vergeten.

Met vriendelijke groet,

Harry Ballemaker Sr.