• Charitech Groep
  • ODB bestuur verlengt met Martin Abbenhuis en de gehele staf

•

Het bestuur van h.v.v. O.D.B. is zeer verheugd te kunnen melden dat Martin Abbenhuis zijn contract verlengd heeft en dus ook volgend seizoen 2021/2022 de hoofdtrainer zal zijn van de selectie van h.v.v. O.D.B.

De rest van de technische staf en kader hebben ook bij het bestuur aangegeven door te gaan, goed nieuws dus zo aan het begin van het nieuwe jaar!

Met het aanblijven van de technische staf hoopt het bestuur verder te kunnen bouwen aan een geweldige toekomst voor de selectie en dus voor de club. Hopelijk kan er snel weer getraind/gevoetbald gaan worden, zodat er weer gezellige tijden aanbreken voor onze leden en supporters.

De technische staf en begeleiding ziet er voor het seizoen 2021/2022 als volgt uit:

Martin Abbenhuis (hoofdtrainer)

Albert de Hilster (assistent trainer/trainer 2de elftal)

Hannes de Pauw (trainer/coach 2de elftal)

Johan Descendre (trainer 3de elftal)

Marco Paape (keeperstrainer)

John Dibbets (verzorger)

Pop Koegler ( assistent trainer/coach 2de elftal)

Peter Charité (manager selectie)

Martin Toet (leider 1ste elftal)

Rangel Postma (leider 2de elftal)

Peter Hofstede (grensrechter 1ste elftal )