• ODB en sv Erasmus in evenwicht.

ODB – sv Erasmus

ODB had na afgelopen week wat goed te maken.

ODB begon echter niet scherp aan de wedstrijd en maakte de kansen die het creëerde niet af.

sv Erasmus daarentegen creëerde niet veel mogelijkheden, maar toch kwam het halverwege de eerste helft op voorsprong door een corner die in een keer over de keeper in het doel verdween: 0-1.

ODB probeerde de draad weer op te pakken en wist zich nog wat kansen te scheppen, maar ging toch de kleedkamer in met een achterstand.

De thuisploeg kwam sterk de kleedkamer uit en kwam na een vrije trap van Diego Wille op gelijke hoogte: 1-1.

sv Erasmus kwam na een duel één-op-één te staan met de ODB-doelman en dat betekende de 1-2.

Een aantal minuten later schoot Nicky Keus ODB echter terug in de wedstrijd: 2-2.

ODB had een sterk slotoffensief en had de laatste minuut nog een kans op de winst, maar de sv Erasmus-goalie redde het punt voor zijn ploeg.

Tekst: Jay Jay de Vos van Steenwijk