• ODB heeft zijn selectie bijna compleet voor het nieuwe seizoen !!

ODB heeft zijn selectie bijna compleet voor het nieuwe seizoen.

Na het toch wat teleurstellende seizoen waar het net niet lukte moet deze kwaliteitsimpuls voldoende zijn om een rol van betekenis te spelen in de 4e klasse.

De nieuwe aanwinsten voor de selectie zijn:

• Randy de Pauw
    • Bjorn van Nierop
    • Gianluca Demmers
    • Joey Vis
    • Sinan Ocal (DHC)
    • Kublay van Oosten (DHC)
    • Damian Tousain (Erasmus)
    • Martyn Moeskops
    • Mike Filippo (DOCOS)
    • Kadir Nasser (BMT)
    • Ronald Romijn (Houtwijk)

Daarnaast zijn we blij te kunnen melden dat Dries Hoogerheide en Milos Miljanovic, die eerder hadden aangegeven te vertrekken, toch besloten hebben om te blijven.

Ook komt Cornelis Rueck over van Houtwijk om als assistent scheidsrechter de wedstrijden van 1 te vlaggen.

Helaas hebben Bebeto van Beek en Amthony Zandbergen naar  (Laakkwartier), Desley Zwiers (Erasmus) en Nicky Keus (Duindorp sv)   de club verlaten we wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs.

Met deze kwalitatieve sterkere selectie is volgens de trainers Patrick Demmers en Johan Descendre  ODB klaar voor het aankomende seizoen.

Dinsdag 4 augustus aanvang 20:00 uur start ODB met de voorbereiding.

• Randy de Pauw
  • Joey Vis