• ODB laat punten liggen

 • Verslag Kethel Spaland 1 - ODB 1 

  De hele eerste helft golfde het spel op en neer waardoor het alle kanten op kon gaan.

  Zowel Kethel Spaland als ODB hadden kansen om de eerste goal te maken, maar met iets meer balbezit en overwicht had de uitploeg eigenlijk het meeste recht op de 0-1!
  Na twee goede kansen vanuit een hoekschop en een scrimmage voor het 5-meter gebied had uiteindelijk Tim Vreeswijk in de 20e minuut dé kans om te scoren, maar hij mikte de bal op de paal.
  Na zes minuten diende de volgende kans aan voor de opgekomen rechtsback Mike Danner, maar hij kreeg de bal half op zijn wreef waardoor hij net naast het doel lobde. 

  Mede door een beetje gemopper onder elkaar, waar je elkaar eigenlijk het hard nodig had in een pechwedstrijd, raakte sommige spelers van ODB het een beetje kwijt. In de 55e minuut mochten gastheren uit Schiedam aanleggen voor een strafschop en de aanvoerder faalde niet, 1-0.
  Zes minuten later lag de bal weer in 't netje, 2-0.
  Gelukkig kon Tim Vreeswijk de aansluitingstreffer op het scorebord plaatsen in de 64e minuut.
  Maar een kwartier later, helaas voor ODB, schoof de sluwe spits van Kethel Spaland de bal hard onder Bebeto vd Beek door, 3-1.
  In de 84e minuut maakte hij ook nog de 4-1. Dat de invaller Nicky Keus de 4-2 nog kan maken, zo'n 2 minuten voor tijd was voor de statistieken.

   

  Op naar volgende week, thuis tegen WIK.