• ODB pakt belangrijke punten

  • Verslag ODB 1- Madestein 1

    Ondanks dat Madestein iets meer balbezit had en daardoor ook eerder dan ODB de eerste kansen om te scoren had in de eerste 15 minuten bleef t 0-0.
    Tot de 18e minuut de eerste echte kans van de Albardastraat bewoners: een korte corner van aanvoerder Giovanni Koelink, met de kaats van Quinten van Zweden waarbij de eerstgenoemde de bal hoog voor het doel gooide en tussen 2 verdedigers sprong Desley Koegler hoogste bij de 2e paal en de 1-0 op t scorebord kon zetten. Enige minuten later een schot van Desley Koegler, die de bal via een Madestein verdediger bij Romano Charité zag komen en nog maar net kon binnenhouden bij de achterlijn en voor gaf waardoor Wesley Hoogendoorn de 2-0 kon aantekenen.
    Helaas, voor ODB, zo vlak voor rust scoorde de uit ploeg toch de 2-1 maar via een eigen doelpunt.

    In de 66e minuut scoorde, na fout uitverdedigen van de gasten uit Madestein wederom Wesley Hoogendoorn zijn 2e dus de 3-1 werkte bevredigend maar omdat ODB de zelfde fout maakte stond het 2 minuten later 3-2. In de 75e minuut kon de invaller Nicky Keus de 4-2 aantekenen maar vergat hierbij de volledig vrijstaande Desley Koegler over t hoofd! En omdat Tim Vreeswijk niet lang daarna iets te slap inschoot bleef t 3-2...... Beau Scholten maakte een einde aan de vele illusies van de gasten en kopte uiteindelijk alsnog de 4-2 binnen en bepaalde zo de eindstand voor ODB.