• ODB traingskamp Cran Canaria: Dag 2 ( foto's)


 •  
   
   
   
  Na een vrij te besteden avond gingen we onze tweede dag in op Cran Canaria.
  Om 9:15 uur was (bijna) iedereen aanwezig bij het ontbijt. Vandaag stond als eerste activiteit op het programma een onderling Padel toernooi. Omstreeks 10:00 vertrokken we richting  Conde Jackson tennispark in Maspalomas.
  Padel een snel opkomende sport die vooral in Spanje erg populair is. Op een werkelijk prachtig complex werden de spelers in teams van 2 verdeeld in 2 poules. Na een spannende strijd moesten Dennis en Ivo het opnemen in de troost finale tegen Bas en Jerry. Het team van Dennis & Ivo trokken aan het langste eind en wonnen met 3-1. In de finale stond het team van Timo & Joaud tegen Bilal en Salim deze bleken uiteindelijk te sterk en werden winnaar van het toernooi na een 3-1 winst.
  Terug op het complex kon iedereen zich opfrissen en om 13:00 stond de lunch alweer op het programma.
  Na de lunch stond direct de eerste training gepland op het trainingscomplex de Campo wat direct naast het hotel ligt.
  Aangezien we al een intensief padel toernooi achter de rug hadden, werd er toch serieus en fanatiek getraind. Helaas viel Milos geblesseerd uit en hopelijk valt het mee voor hem.
  Na de training kon iedereen zich vermaken in de talloze zwembaden die op het complex aanwezig waren.
  Na het lopend buffet stonden er voor de rest geen activiteiten gepland en kon iedereen zijn tijd vrij indelen.
  Het was een vermoeiende dag voor de selectie maar wat is het mooi om te zien dat er steeds meer 1 team aan het vormen is. Onder deze omstandigheden (23 graden en een perfect complex) zijn dit de idealen ingrediĆ«nten  om aan het uiteindelijke doel te werken een goede 2e seizoens helft. Op naar dag 3
  image0.jpeg
  image2.jpeg
  image4.jpeg
  image5.jpeg
  image6.jpeg