• ODB Trainingskamp Cran Canaria: Dag 1 ( foto's)


 •  
   
  1e dag  ODB op trainingskamp in Cran Canaria
   

  Na 2 jaar uitstel is het eindelijk zover ODB is dan eindelijk richting het lang verwachte trainingskamp in Cran Canaria.
  Al zeer vroeg in de ochtend zeg maar in de  nacht moesten de mannen van het trainingskamp duo  Patrick Demmers en Johan Descendre verzamelen aan de Albardastraat. Iedereen was op tijd en het avontuur kon beginnen. Na een lange reis kwamen we aan op het mooie complex Koala Garden in Plays des Ingles. Hans Groos had samen met de sponsor commissies alles perfect geregeld via trainingskampen.nl
  De meeste kamers waren al gereed en de spelers en staf konden hun intrek nemen. Omdat het een lange nacht was geweest besloten de trainers er een rustige start aan te geven. Om 13:00 uur zaten we als team aan de lunch. Daarna waren de spelers vrij om zelf hun dag in te delen. Dit trainingskamp staat vooral in het teken van de teambuilding. De groep is langzaam aan het vormen. Om 20:00 uur zat iedereen aan het diner. Vanaf morgen staat de eerste training op het programma. Dan kunnen we serieus starten met een hopelijk succesvol vervolg hierover later uiteraard meer.
  image0.jpegimage1.jpegimage2.jpeg