• ODB trainingskamp Cran Canaria: Dag 3 ( foto's)

  • Vandaag een iets korter verslag van onze trip naar de Canarische eilanden. Het is namelijk zondag en omdat we van de zondag naar de zaterdag zijn verhuisd met onze selectieteams werd er een vrije dag ingelast. Althans de trainers besloten om met ze alle richting Playa de Amadores te gaan. Dit strand ligt volgens Frans Perenboom onze Cran Canaria kenner gelegen in een zelf aangelegde baai. Ondanks dat niet iedereen voor 23:00 uur in zijn bed lag gisteravond was het grootste gedeelte toch aanwezig. Een goed teken voor de homogeniteit van deze selectie. Uiteindelijk kwamen er een paar iets later aan en was de gehele selectie plus begeleiding compleet. Wederom was het prachtig dag en volgens de vele overwinteraars is het op Playa de Amedores altijd mooi weer. Het werd uiteindelijk een top dag waarin we veel lol onder elkaar hadden. 

    Morgen staat er weer een strak programma gepland. Een tennistoernooi en later op de dag een training. Nu al na 3 dagen kunnen we vaststellen dat we een mooie prachtige selectiegroep hebben. Die steeds verder naar elkaar groeit iets wat we straks in de 2e helft van de competitie nodig hebben om onze doelstellingen te bereiken. Voor vele is het een moeilijk proces geweest en nog steeds om na jaren op zondag voor de voetbal te hebben geleefd een zaterdag voetballer te worden. Het is mooi om te zien dat onze zaterdagtak van het afgelopen jaar er alles aan doet om dit proces zo makkelijk mogelijk te laten verlopen. De zondagtak van het afgelopen jaar brengt het ODB gevoel mee naar de zaterdag. Dit trainingskamp zal er voor moeten zorgen dat we de basis leggen voor een gezonde toekomst van onze mooie vereniging. Morgen dag 4 en wij als begeleiding kijken er nu al naar uit. Waar een kleine vereniging toch groot ik kan zijn. 

  • ODB trainingskamp Cran Canaria: Dag 3 ( foto's) ODB trainingskamp Cran Canaria: Dag 3 ( foto's) 1 ODB trainingskamp Cran Canaria: Dag 3 ( foto's) 2 ODB trainingskamp Cran Canaria: Dag 3 ( foto's) 3