• ODB vergeet door te bekeren, gelijkspel tegen SEV niet genoeg
  |
  • 0
 •  
   
   
   
  ODB - SEV 3-3 (2-2)
   
  De laatste wedstrijd alweer voordat de competitie gaat beginnen en deze laatste bekerwedstrijd moet er worden gewonnen van 4de klasser SEV om door te gaan naar de volgende ronde. De wedstrijd tegen Loosduinen volgende week als prioriteit, is het belangrijk voor de mannen van Patrick Demmers om met een goed gevoel de bekerpoule af te sluiten.
   
  De eerste helft speelt ODB haar beste helft van de voorbereiding. Leuke combinaties en een hoop kansen, waarbij het loopvermogen voorin opvalt, de onverzettelijkheid van Gio Koelink op het middenveld en het balvaste spel van eigenlijk de hele groep. Dat het bij rust 2-2 stond was eigenlijk het enige wat aan te merken viel. ODB had de eerste helft zeker vijf keer moeten scoren, maar deed dit maar tweemaal door (wederom) een rake vrije trap van Wesley Perquin en een schuiver onder de keeper door van Jordi Mulder. De tegengoals waren een ingestudeerde corner en een lange bal die werd gecontroleerd en handig over Bas Swillens werd heen gelobt. Onnodige ruststand gezien de kansenverhouding, maar dat hebben we deze voorbereiding vaker gezien.
   
  Tweede helft was eenzelfde type spelbeeld, waar de 3-2 na goed voorbereidend werk van Bilal Dari kon worden binnen getikt door Jordi Mulder die zo zijn eerste twee doelpunten van dit seizoen heeft genoteerd. Dat ODB zich toch nog het kaas van het brood liet eten mag frustrerend worden genoemd. Waar er eigenlijk geen kansen weggegeven werden, stond de achterhoede te slapen en werd de bal de winkelhaak ingeschoten. De 3-3 eindstand zorgt ervoor dat SEV doorgaat in de beker en ODB een vrij weekend heeft in oktober.
   
  Al met al genoeg aanknopingspunten en een goede wedstrijd van ODB, volgende week de kansen afmaken en dan kan het zomaar een leuke wedstrijd worden. 14:30 op sportpark Albarda de derby tegen Loosduinen, graag tot dan!