• Charitech Groep
  • ODB verlengt contract met Patrick Demmers

• ODB verlengt contract met trainer Patrick Demmers.
    Voor het eerst in de geschiedenis van ODB startte de club dit jaar met een zaterdagafdeling voor senioren.
    2 teams komen er nu uit voor ODB. Aan het roer van Zami 1 staat Patrick Demmers. De samenwerking bevalt van beide kanten zeer goed en daarom is het contract met Patrick verlengd.

Ook het contract van Albert de Hilster, actief bij zondag 1 en bovenbouw jeugd, is verlengd.
    Johan Descendre, trainer van zondag 2 en actief in de onderbouw van de jeugd, heeft ook voor een verlenging getekend.
    Goed nieuws voor een ODB dat aan de toekomst bouwt!
    Verder neemt John Dibbets, verzorger van ODB zondag 1, dit jaar afscheid. Na 30 jaar actief te zijn geweest voor de club is het mooi geweest. Zijn vervanger is een oud-gediende Roy Emmel.
    Gisteren tijdens de nieuwjaarsreceptie zijn alle bovengenoemde mensen hiervoor nog in het zonnetje gezet tijdens de toespraak van voorzitter Erwin Swagermann.