• ODB wint belangrijke wedstrijd tegen Loosduinen
  •

ODB begon voortvarend en na 8 minuten stonden de mannen van Patrick Demmers met 2-0 voor.

Jordy Mulder en Nicky Keus zorgde voor een bliksem start.

In de beginfase kreeg ODB genoeg kansen om het duel definitief te beslissen.

Maar steeds stond de keeper van Loosduinen  op de juiste plek.

Het uitvallen van Nicky Keus bracht de kentering in de wedstrijd.

Loosduinen rechten zijn rug en kwam nog voor rust terug  op 2-1.

Loosduinen begon er in te geloven en trok in de 2e helft het spel naar zich toe.

ODB liep steeds meer achteruit en de 2-2 kon niet uitblijven.

Na een rommelige scrimmage  in het strafschopgebied bij ODB wees de scheidsrechter tot iedereen zijn verbazing naar de stip.

Deze werd koelbloedig ingeschoten en de stand was weer gelijk.

In de laatste minuten wist ODB toch nog de winst naar zich toe te trekken.

Mike Perquin zorgde dat de 3 punten werden veilig gesteld.

Dinsdag de belangrijke wedstrijd tegen BMT wordt het GDA of ODB die de eerste periode titel naar zich toetrekt.

Dinsdag is de ontknoping in de eerste periode dus onze jongens hebben hard uw steun nodig.

De wedstrijd begint om 20:00 uur en wordt gespeeld bij BMT op het sportpark Escamp aan de Melis Stokelaan.