• Charitech Groep
  • ODB zoekt...

• Vrijwilligers komen en gaan. Zij maken de club.

Onlangs zijn zijn er weer 2 posities vrijgekomen in het (jeugd)bestuur.

(Wedstrijd)secretaris Lijkt het je leuk om wedstrijden in te plannen, veldverdelingen te maken, en contact te onderhouden met de KNVB? En loop je al een tijdje met het idee rond om iets voor je cluppie te willen betekenen? Misschien is dit dan wel wat voor jou! Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar info@hvvodb.nl of direct contact opnemen met onze voorzitter Erwin Swagerman.

Jeugdvoorzitter Wat is er nou leuker dan met de jeugd aan het werk te gaan? Je zet de lijnen uit voor het voetbalseizoen van de jeugdafdeling en zorgt dat alles eromheen in goede banen wordt geleid. Jeugdtrainers, teams, uitjes, voetbalkampen etc., je hebt overal de vinger aan de pols en stuurt bij waar nodig.

Wekt dit je interesse? schroom dan niet en mail voor meer info naar info@hvvodb.nl of trek Erwin even aan zijn mouw;)