• Charitech Groep
 • R.I.V.M. Corona update

 •  Update van het bestuur. 22 april 2020


  Beste O.D.B'ers,

  Hopelijk is ieder nog in goede gezondheid!
  We gaan met z'n allen een zeer moeilijke periode door maar als we met elkaar de maatregelen in acht blijven nemen dan gaan dit virus verslaan.

  Gisteren heeft, zoals iedereen inmiddels denk ik wel weet, het kabinet het begin van een kleine versoepeling aangekondigd aangaande de maatregelen.

  Meer hierover is te lezen op
  https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59881/jeugd-weer-voorzichtig-de-voetbalvelden-op
  en op
  https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/nieuws/coronavirus-in-den-haag.htm

  Een van de versoepelingen is dat vanaf 29 april jeugd tot 12 jaar weer mag gaan trainen en jeugd tussen 12 en 18 dit weer mag gaan doen maar dan met in acht name van 1,5 meter afstand.

  Uiteraard is dit voor onze jeugd goed nieuws en zullen wij als bestuur er alles aan doen om hier vorm aan te gaan geven.

  Jullie zullen ook begrijpen dat dit wel een flinke uitdaging is. Hoe gaan we er voor zorgen dat we aan alle regelgeving voldoen, in welke vorm gaan we training geven? etc etc.

  Ook is er een ander belangrijk aspect dat invloed heeft op het organiseren van trainingen in aangepaste vorm en dat is de vervanging van veld 1. We gaan met de aannemer in gesprek wanneer de startdatum is ( in ieder geval voor 25 mei) en hoe ons complex wordt omgetoverd in een bouwput. Kunnen we bijvoorbeeld gewoon onze eigen ingang gebruiken of moeten we straks via de sporthal ons terrein op en is het ├╝berhaupt verantwoord om jeugd het complex te laten betreden?
  Kortom:
  Heel veel vragen waar wij de komende dagen antwoord op willen krijgen om vervolgens te gaan bepalen of en hoe we aangepaste trainingen kunnen gaan geven.

  Een flinke uitdaging maar ik beloof jullie dat we alle mogelijkheden bekijken en dat we een weloverwogen beslissing zullen maken.

  We houden jullie op de hoogte.
  Blijf gezond en hopelijk tot snel!

  Namens het bestuur,
  Erwin Swagerman