• Charitech Groep
  • Round up senioren voetbal

Overzicht seniorenvoetbal afgelopen weekend.

Er stonden weer een paar leuke potten op het programma afgelopen weekend. Hieronder een verslag van onze vlaggenschepen van de zaterdag en zondag met daaronder de uitslagen van afgelopen weekend op een rijtje.

Verslag Madestein 1 - ODB Zondag 1

Omdat in het eerste kwartier o.a. Nicky Linnenbank, die de rechtsback van de thuisploeg zeker 4 keer zijn hielen liet zien, maar even zoveel keer faalde in de afronding was al snel duidelijk waarvoor ODB zondag gekomen was. Maar dan vergaten de verdedigers een paar minuten even op de interim-spits en alleskunner Quinten Piek te letten, zodat die eerst de keeper verschalkte met een prachtige lob en even daarna een zelf veroorzaakte strafschop benutte zodat ODB zondag ging rusten met 0-2. Tijdens het tumult rond deze strafschop kreeg een verdediger van Madestein ook nog rood omdat hij wat riep met het 'k'-woord.

De 2e helft was niet anders. Met een man meer en nog meer druk naar voren probeerden de gasten het doelsaldo omhoog te krikken. Helaas kreeg ook ODB zondag een penalty tegen, ware het niet dat Bebeto van der Beek de goede hoek koos en deze stopte. Even later kopte Tim Vreeswijk de 0-3 binnen na goed doorzetten van invaller Desley Koegler die een voorzet op maat gaf.
    Een paar minuten later helaas alsnog de 1-3, maar in de 55e minuut plaatste wederom Tim Vreeswijk de 1-4, zijn 2e goal op het scorebord.
    Romano Charité had dé 1-5 op zijn schoenen omdat hij de bal,  nadat hij de Madestein keeper omspeelde maar desalniettemin in het zijnet schoot.
    Het werd alsnog 1-5 door Desley Koegler en zo eindigde ook deze wedstrijd met veel doelpunten in het voordeel van ODB zondag 1!

Dank aan Peter Charité voor het verslag van de zondagselectie!

Onze zaterdagtak had na de overwinning op Maasdijk vorige week vertrouwen in een goede afloop tegen een verbeterd Wanica Star. Na een onrustig begin van de wedstrijd nam ODB zaterdag op het winderige sportpark het heft iets meer in handen. Na een voorzet van Damian Tousain kopte Nick Heikoop binnen na een minuut of 25. Net voor rust had Timo Tuin dé mogelijkheid om de 0-2 binnen te schieten, maar vanaf een meter of vier schoot hij de bal recht op de keeper in vrijstaande positie.

Direct na rust gooide ODB zaterdag het duel wel op slot door een doelpunt van Jerry Hogeboom en verschafte Timo Tuin Jordi Mulder iets daarna een niet te missen kans wat de 0-3 eindstand betekende. Met de inhaalwedstrijd van volgende week uit bij GSC/Esdo voor de boeg kan ODB zaterdag echt aanhangen bij de top vijf.

Overzicht uitslagen seniorenvoetbal.

Wanica Star - ODB Zaterdag: 0-3