club van 10 xl

Het doel van de club van 10 is om wat extra financiële middelen bij elkaar te sprokkelen om zodoende wat meer faciliteiten voor de jeugd van ODB te genereren.

Denk hierbij aan een broodje en een drankje na de trainingen, een bijdrage aan een trainingskamp, een zaal(voetbal) huur, een feestavond of een ander leuk evenement, etc. Om als kleine club overeind te blijven en mee te willen blijven doen tegen de mega clubs waar onze jeugd tegen uitkomt, hebben we u steun hard nodig.

Wat betekent het om lid te zijn van de ODB club van 10?

• U steunt de jeugd van hvv ODB;
  • U krijgt een jaar lang een vermelding op het club van 10 bord op onze website;
  • U ontvangt uiteraard eeuwige roem.

Interesse?

Is uw interesse gewekt en wilt u de ODB jeugd een nog warmer hart toedragen, geef u dan op bij Zier Pronk  (tel: 06-18146357) of Albert de Hilster Jr. (06-13831679) of stuur een  e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leden Club van 10: