Sponsormogelijkheden

Zonder sponsors zou de club niet kunnen bestaan.
Bij het hedendaagse voetbal lijkt sponsoring vanzelfsprekend en gelukkig hebben wij al een aantal trouwe sponsors, maar een ambitieuze club als ODB blijft op zoek naar nieuwe sponsors.
Om dat te realiseren hebben wij een aantal aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld.
Tegen aantrekkelijke tarieven heeft u de mogelijkheid om onze club zichtbaar te steunen en daarmee uw naamsbekendheid te vergroten binnen de regio Den Haag. Sponsor worden?
Wilt u gebruik maken van een van onze sponsormogelijkheden of wilt u zelf een sponsorpakket samenstellen?

Neem dan contact op met Willem Hoogervorst, 0620747176 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.