nikkiHet bestuur van O.D.B. heeft na de succesvolle samenwerking van het afgelopen seizoen besloten om seizoen 2019-2020 de samenwerking met NIKKI voort te zetten met betrekking tot de inning van de contributiegelden.

NIKKI start per september 2019 met de inning van de contributiegelden voor seizoen 2019-2020

Concreet betekent dit dat zij uw contributie via het NIKKI-systeem verwerken. Bij maandelijkse betalingen ontvangt u steeds een e-mail als herinnering, hierin is een iDEAL-betaallink openomen.

Bij de inning van contributie in termijnen worden administratiekosten in rekening gebracht. Wanneer u de betaling van de contributie in één keer wilt voldoen worden er geen administratiekosten in rekening gebracht.

U ontvangt begin september 2019 de eerste e-mail met daarin de iDEAL-betaallink voor de betaling van de contributie die verdeeld wordt over 8 maandelijkse termijnen. In april 2020 volgt de laatste e-mail m.b.t. de contributie van het seizoen 2019-2020. Alle e-mails bevatten een iDEAL-betaallink om uw betaling te vergemakkelijken.

Mocht u de contributie in één keer willen betalen, zonder administratiekosten, dan verzoeken we u dit aan de medewerkers van NIKKI te melden door middel van een e-mail met daarin uw gegevens. U heeft dan 10 dagen de tijd om de volledige contributie in één keer te voldoen.

Wanneer u in september 2019 geen e-mail heeft ontvangen, zijn uw contactgegevens die bekend zijn bij de vereniging op dat moment mogelijk niet up-to-date. Stuur in dat geval een e-mail met uw juiste gegevens (naam, postadres, e-mailadres en telefoonnummer) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Laat in uw e-mail a.u.b. altijd duidelijk weten van welke vereniging u lid bent, omdat NIKKI van meerdere sportverenigingen de contributie int.

Administratiekosten termijnbetalingen

Met het bestuur is een vast bedrag afgesproken m.b.t. de administratiekosten in het geval van termijnbetalingen. Deze administratiekosten bedragen 10% van uw contributie, met een maximum van € 19,- per jaar, deze worden opgeteld bij de contributie wanneer u in maandelijkse termijnen betaalt.

Mocht u ondanks deze uitleg nog vragen hebben, lees dan de veel gestelde vragen (FAQ’s) op de website: www.nikki.nl. Wordt hier uw vraag niet beantwoord, dan kunt u per e-mail al uw vragen aan hen stellen.

Let op!

Met het bestuur zijn een aantal vast afspraken gemaakt die NIKKI en het bestuur zullen volgen gedurende het seizoen:

1.         Indien wenselijk kunt u, op verzoek, rechtstreeks betalen op het bankrekeningnummer van NIKKI, informeer hier naar per e-mail.

2.         De gehele communicatie betreffende de inning van onze contributiegelden ligt in handen van NIKKI, al uw vragen en verzoeken omtrent de contributiebetaling kunt u per e-mail aan hen voorleggen.

3.         De vereniging kan gedurende het seizoen geen contante betalingen aannemen, de vereniging zal u doorverwijzen naar NIKKI.

4.         NIKKI heeft toestemming van de vereniging om bij uitblijven van betalingen een spelersblokkade op te leggen, natuurlijk gaan wij als bestuur en NIKKI als onze partner ervan uit dat dit niet nodig zal zijn.

NIKKI gaat samen met ons en u voor goud, dus laten we dan ook één van de belangrijkste pijlers van onze club met elkaar bewaken; de contributie is een belangrijk onderdeel voor het bestaan van de club.

Bedankt voor uw medewerking en heel veel succes tijdens het nieuwe seizoen 2019-2020.

Senioren € 210,00
Jeugd onder 19 jaar oud € 150,00
Jeugd onder 17 jaar oud € 150,00
Jeugd onder 15 jaar oud € 140,00
Jeugd onder 13 jaar oud € 140,00
Jeugd onder 11 jaar oud € 130,00
Jeugd onder 9 jaar oud € 130,00
Jeugd onder 7 jaar oud € 90,00
Niet spelend lid € 60,00
Donateur € 40,00

Beëindigen lidmaatschap:

Als u uw lidmaatschap wil opzeggen dan kunt u dat doen per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door middel van een brief persoonlijk af te geven aan een van de bestuursleden.
Dit kan alleen op Donderdagavond bij ODB in de bestuurskamer.

Bestuur Hvv ODB