Als je bij HVV O.D.B. wil komen voetballen zal je eerst een gesprek krijgen met de Technisch Coördinator (TC) boven- of onderbouw afhankelijk van je leeftijd.
In dit gesprek gaan we o.a. bekijken of HVV O.D.B. als club goed bij jou past.
Bij dit gesprek zal ook altijd een ouder/voogd aanwezig moeten zijn.
De eerste 6 weken van elk nieuw seizoen zijn de TC's, op dinsdag en donderdag, aanwezig tijdens de training.
De rest van het seizoen alleen op donderdag tijdens de training.
Als er plek is in de leeftijdscategorie waar je zou moeten komen te voetballen dan mag je een proeftraining doen.
Als hierna een positief advies komt van de trainer dan kan je ingeschreven worden bij HVV O.D.B.
De contributie bij HVV O.D.B. hangt af van je leeftijd.
Als nieuw lid dien je de contributie contant te betalen bij de penningmeester.
Als je al bij HVVODB voetbalt krijg je aan het eind van het aflopende seizoen een acceptgiro thuis gestuurd die je voor aanvang van de bekercompetitie dient te betalen op rekening nr.:  NL84INGB0000787312 t.n.v. HVV O.D.B.
Als je de contributie in twee keer wilt betalen dien je dat te bespreken met de penningmeester.
Contributieoverzicht:

Senioren € 210,00
Jeugd onder 19 jaar oud € 150,00
Jeugd onder 17 jaar oud € 150,00
Jeugd onder 15 jaar oud € 140,00
Jeugd onder 13 jaar oud € 140,00
Jeugd onder 11 jaar oud € 130,00
Jeugd onder 9 jaar oud € 130,00
Jeugd onder 7 jaar oud € 90,00
Niet spelend lid € 60,00
Donateur € 40,00

Beëindigen lidmaatschap:

Als u uw lidmaatschap wil opzeggen dan kunt u dat doen per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door middel van een brief persoonlijk af te geven aan een van de bestuursleden.
Dit kan alleen op Donderdagavond bij ODB in de bestuurskamer.

Bestuur Hvv ODB

Laatste posts