• Verslag ODB - Voorschoten '97

  • Onder een zomers temperatuurtje van 28° werd er afgelopen zondag om 14.00 uur aan de Albardastraat afgetrapt door pupil van de week, Levi Descendre. De wedstrijd ging om de tweede plaats in de 3e klasse A tussen ODB en Voorschoten'97. Over de eerste helft was er weinig tot niets te vermelden. In de 18e minuut een voorzet van Tim Vreeswijk op de Haagse spits, Matthew de Pauw maar de keeper kon nog net zijn hand achter de bal krijgen. In de extra tijd van de eerste helft kreeg de uitploeg de enige kans maar de speler faalde door de bal over het doel te lepelen.
    Rond de 50e minuut waren er twee hele goede kansen aan de linkerkant van de behendige Ilias, maar de scherpte ontbrak om het af te maken.
    Giovanni Koelink mocht 5 minuten later aanleggen voor een hoekschop maar Matthew de Pauw kopte de bal via de grond net over de lat. In de 73e minuut een penalty voor de gasten en de nemer faalde niet, 0-1.
    Zeven minuten later gaf Ilias de bal vanaf de achterlijn voor en Jaimy Dusbaba tikte de 1-1 binnen maar helaas geloofde de scheidsrechter zijn assistent, die overigens niet eens in de buurt van de achterlijn was, welke de vlag omhoog stak voor achterbal en zodoende de goal afgekeurde.
    Omdat ODB, wederom, teveel kansen mistte gingen de 3 punten mee naar Voorschoten.