Vandaag de thuiswedstrijd tegen Duno en extra spannend voor Jazz want in dit team spelen 2 vriendjes in het team van Duno.
Maurice geeft de laatste instructies aan de jongens en we gaan van start. Bij de eerste aanval op ons doel krijgt Sydney de bal in zijn gezicht en ziet even sterretjes maar kan verder. Duno begint iets sterker maar langzaam voetbalt ODB zich onder de druk vandaan en krijgen we wat kleine kansen. In de 9de minuut een mooi schot van Duno maar de bal gaat buitenkant paal naast.
Even rust en de trainers Maurice en John geven weer wat nieuwe instructies.
Verdedigend gaat het prima en geven we nog niet veel kansen weg. In de 20ste minuut neemt Sydney de bal in 1 x op de pantoffel maar de goalie van Duno ligt helaas in de weg. Weer een mooie schot op het doel van Dunu nu van Mahmoud naar weer is het de goalie die de inzet weet te pareren.
Dan ineens net voor rust is het Isar hard uithaalt en de 1-0 scoort. Het hek is van de dam en Isar scoort binnen een minuut ook de 2-0. Zo dat is lekker want terwijl de bal nog tegen het net stuitert is het rust.
Het beste moet nog komen want ons spreekwoord is ODB komt na de thee.
We staren zeker sterker en zetten goed druk op Duno. Het is Jason die snel de 3-0 aantekent.
De aandacht verslapt wat bij ons en we krijgen een tegen goal 3-1.
Weer even rust en moeten de trainers weer even focus brengen bij onze jongens want de wedstrijd is nog niet gespeeld..
En inderdaad bij een uittrap van Sydney beland de bal voor de voeten van een Duno speler en die schiet hem over hem heen in de goal. Het wordt nu billenknijoen want Duno krijgt kansen op de 3-3. Maar gelukkig weet Sydney alles nog tegen te houden.
Phoeeer het is tijd wat hebben onze jongens gevochten voor 3-2 overwinning. Mooie wedstrijd en een nog mooiere overwinning.

De reizende reporter

Stand ODB JO10-1