Wedstrijdverslagen ODB JO15-1

Na een lange stop heeft JO-15 op woensdag 4 september zijn 1e bekerwedstrijd gespeeld tegen Sportclub Monster.
De meeste spelers waren nog niet fit genoeg omdat er niet of met de complete team was getraind.
De verwachtingen van trainer Bulent was dus niet hoog zoals hij ook in de kleedkamer de spelers aansprak, “ jongens mijn verwachtingen zijn niet hoog omdat er niet voldoende is getraind maar veras me, al verliezen we met 10 – 0 als we maar strijdend ten ondergaan.”
Met een kleine wijziging in de opstelling zijn de jongens het veld opgegaan en zoals beloofd hebben ze de trainer verast natuurlijk een aantal min puntjes maar onlangs dat hebben alle 11 spelers hun best gedaan. Uiteindelijk na een spannende 1e helft is Jo 15 de rust ingegaan met 0-0. In het begin van de 2e helft was de verdediging heel even de klus kwijt waardoor er een aantal kansen werden gecreëerd door Monster waarop keeper Andrei heel alert op reageerde en zijn team op stand hield. ODB heeft heel wat kansen niet benut die %100 in de net zou moeten belanden maar als het niet gaat, gaat het eenmaal niet.
Vijf minuten voor tijd maakte Monster de 1e doelpunt die uiteindelijk werd afgekeurd door de scheidsrechter wegens buitenspel, de reactie van ODB was een tegen aanval met Aissam rechtsbuiten speler 1 op 1 op de keeper en mist een hem die er %200 in had gemoeten.
En zo heeft ODB JO 15 zijn 1e punt behaald met een eindstand van 0-0 in de bekerwedstrijd op naar de volgende wedstrijd.

Stand ODB JO15-1